Minibüs güzergahında değişiklik

27 Ocak 2021

Minibüs güzergahında değişiklik

Ayvalı Köyü’nün Belediyemizin mücavir alan sınırından çıkarılmasının ardından, Balkan Hastanesi’ne giden 10 numaralı minibüs hattının güzergahı meclis kararıyla revize edildi. Bu doğrultuda 1 Şubat Pazartesi tarihinden itibaren 10 numaralı minibüs hattı mücavir alan sınırının dışında kalan Balkan Hastanesi’ne gitmeyecek. Minibüs hattının gidiş yönündeki son durağı Lüleburgaz Kent Ormanı olarak düzenlendi.

7 Şubat 2019 tarih ve 2019/33 no’lu meclis kararı ile Ayvalı Köyü’nün Lüleburgaz Belediyesi Mücavir Alanından çıkartılması kararına istinaden yapılan incelemede, Balkan Hastanesi yönüne giden 10 numaralı minibüs hattının güzergahı yeniden düzenlendi. Bu kapsamda söz konusu hattın son durağı Lüleburgaz Belediyesi mücavir alanı dışında kalan Balkan Hastanesi yerine Lüleburgaz Kent Ormanı olarak düzenlendi.

Yeni güzergah

10 numaralı minibüs hattının gidiş ve dönüş yeni güzergahı ise şöyle; Gidiş: İstanbul Caddesi, Edirne Caddesi, Eski Sanayi Sitesi, Medikent Hastanesi, TPAO Lojmanları önü – Lüleburgaz Kent Ormanı. Dönüş: Lüleburgaz Kent Ormanı, TPAO Lojmanları önü, Medikent Hastanesi, Eski Sanayi Sitesi, Edirne Caddesi, İstanbul Caddesi.