LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ PERSONEL HİZMETLERİ A.Ş. SÖZLÜ VE YAZILI SINAV TARİHLERİ

29 Temmuz 2022

Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri AŞ bünyesinde çalıştırılmak üzere 28 Temmuz 2022 tarihinde başvuru süresi dolan personel alımıyla ilgili sözlü ve yazılı sınav yapılacak alanlar belirlenmiştir. Adayların bir önceki duyuruda belirtilen tarihte sınav yerinde hazır bulunması önemle rica olunur.

Kaynakçı, ses ışık teknikeri, 2 kişilik şoför, özel güvenlik görevlisi, öğretmen, operatörler, kreş sorumlusu, drama öğretmeni, bakım onarım teknikeri alımında başvuru sayısı talep edilen kadro sayısının 5 katını aşmadığından ilanda belirtilen gün ve saatler de sadece sözlü sınav yapılacaktır.

Engelli Kafeterya Personeli Yazılı Sınav 1 Ağustos 2022 Pazartesi Saat 12:00'de Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'nde

Temizlik personeli, kafeterya görevlisi, çöp toplama personeli, mutfak personeli, büro personeli, 5 kişilik şoför, psikolog, yardımcı öğretmen alımında başvuru sayısı talep edilen kadro sayısının 5 katını aştığından ilanda belirtilen gün ve saatlerde yazılı sınav yapılacaktır.

Yazılı sınav sonuçları 03.08.2022 saat 17:00 de www.luleburgaz.bel.tr adresinde ilan edilecek olup ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.