MENÜ KAPAT

Yüce ve Gerenli’den koronavirüs denetimi

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli, kent merkezindeki alışveriş merkeziyle Lüleburgaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni koronavirüs tedbirleri kapsamında denetledi. Denetim sırasında tedbirlere genel itibariyle uyulduğu gözlemlenirken vatandaşlara sık sık “Maske, mesafe, temizlik” konusunda vurgu yapıldı.

Geçtiğimiz hafta kent merkezindeki pasajlarda koronavirüs denetimi gerçekleştiren Kaymakam Yüce ile Başkan Gerenli, bu hafta da denetimlere devam etti. Yurt genelinde vaka artışının devam etmesi nedeniyle tedbirleri elden bırakmayan Lüleburgaz’da bu kapsamda kent merkezindeki alışveriş merkezi ile Lüleburgaz Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi.

Tedbirlere uyuluyor

Gerçekleştirilen denetim kapsamında alışveriş merkezindeki personelle otobüs terminalindeki vatandaşların tedbirlere uyup uymadığı incelendi. Yağışlı havaya rağmen gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşların maske, mesafe ve temizlik konusundaki tedbirlere uyum sağladığı gözlemlendi.