MENU CLOSE

Yaz Akşamı Yıldızları Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Veteran Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen  ‘Yaz Akşamı Yıldızları Futbol Turnuvası Cavit Dedeoğlu Kupası’nın grup kuraları çekildi.

‘Yaz Akşamı Yıldızları Futbol Turnuvası Cavit Dedeoğlu Kupası’nın grup kuralarının çekilişi Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binasında yapıldı. Çekilişin ardından maç fikstürü belli oldu.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) 10 Temmuz’da başlayacak turnuvada maçlar, puan usulü hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat: 19.30’da 20.45’te ve 22.00’de oynanacak.

10 Temmuz’da başlayacak turnuva 24 Ağustos’ta yapılacak final maçıyla sona erecek. 10 Temmuz’da saat 19.00’da açılışı yapılacak turnuvaya tüm halkımız davetlidir.