MENU CLOSE

Lüleburgaz Belediyesi Film Akademisi Volkan Başaran’ı ağırladı

Lüleburgaz Belediyesi Film Akademisi, oyuncu Volkan Başaran’ı konuk etti. Başaran ile gerçekleştirilen söyleşide oyuncu Volkan Başaran, Akademi öğrencileri ile Hababam sınıfının ufak bir sahnesini de canlandırdı.

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde (LYKA) gerçekleştirilen söyleşide, öğrencileri tek tek tanıyıp, kişilerin yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre fikirler veren Başaran, oyunculuk sektörünün sıkıntılarından ve zorluklarından bahsetti. Oyunculuk ile ilgili eğitim alan herkese saygı duyduğunu ifade eden Başaran, kendisinin alaylı olduğunu belirtti.

Günümüze kadar 14 filmde rol alan Başaran, kendisini Şafak Sezer’in keşfettiğini söyledi. Komedi-Aksiyon filmi Kolpaçino’da oynayan Başaran, LYKA’daki söyleşinin ardından Türk sinemasının kült filmlerinden Hababam Sınıfı’nın bir sahnesinin çekimini Film Akademisi öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdi.