MENÜ KAPAT

Gençlik Mahallesi’ne hobi bahçesi geliyor

Belediyemizin kentte yaşayan vatandaşlarımıza tarımsal üretim bilincini aşılaması için hayata geçirdiği hobi bahçelerinin 3’üncüsü Gençlik Mahallesi’nde yapıldı. 57 adet bahçenin bulunduğu alanın 7 adeti dezavantajlı vatandaşlarımıza ayrıldı. Söz konusu hobi bahçelerini 2020-2021 yılı içerisinde kullanabilecek vatandaşlarımız başvurularını 1-11 Eylül arasında gerçekleştirebilecek.

İlki Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA), ikincisi Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda açılan hobi bahçelerinin 3’üncüsü Gençlik Mahallesi Baran 1 Sokak ile Baran Sokak kesiminde açılıyor.

57 adet bahçe ayrıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından Baran, Baran 1 ve Narlı Sokak kesiminde gerçekleştirdiği hummalı bir çalışmayla 57 adet hobi bahçesini hazırladı. Hobi bahçelerinde dezavantajlı bireyler de düşünüldü. Dezavantajlı bireyler için 7 adet hobi bahçesi ayrıldı.

Başvurular 1- 11 Eylül arasında

Gençlik Mahallesinde açılacak hobi bahçeleri için başvurular 1 ile 11 Eylül arasında Lüleburgaz Belediyesi’ne yapılabilecek.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

• 1 Adet İkametgah