MENÜ KAPAT

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Eve Dönüş Programı başlıyor

Geleceğin Yıldız Girişimcileri – Eve Geri Dönüş Online Girişimcilik Programı, üniversitelerde okuyan gençleri desteklemek amacıyla Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İnovasyon Merkezi (LİMER) tarafından hayata geçiriliyor. Son başvuru tarihi 15 Ağustos!

Geleceğin Yıldız Girişimcileri – Eve Geri Dönüş Online Girişimcilik Programı ile üniversitede okuyan Lüleburgazlı gençler tatil döneminde girişimcilik ruhu ve yetkinliklerini geliştirme fırsatı bulacak.

Programa kimler katılabilecek?

Eve Geri Dönüş girişimcilik programa, tatil döneminde Lüleburgaz’da ailelerinin yanına geri dönen gençlerin yanı sıra, yaz boyunca farklı illerde yaşayan, çalışan ve staj yapan Lüleburgazlı gençler de katılabilecek.

Ailesi ve/veya kendi ikameti Lüleburgaz İlçesi’nde olan,

Üniversitede aktif kaydı olan (Tüm bölüm ve sınıflardan başvuru bu yıl kabul edilecektir),

İş fikri olan veya,

İş fikri ve takımı olan veya,

İş fikri olmayan ancak girişimcilik kavramına ilgi ve heyecan duyan,

Kendi işini kurmak ya da gelecekte profesyonel olarak çalışırken kurum içi girişimciliği önemseyen tüm gençler programa katılabilir.

Eve Geri Dönüş Online Girişimcilik Programı, 2005 yılından itibaren binlerce girişimci, melek yatırımcı platformları, teknoloji transfer ofisleri, kalkınma ajansları ve özel kurumlardaki inkübasyon merkezi profesyonelleriyle girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için yan yana çalışmaya devam eden Taylan Demirkaya ve Ertuğrul Belen tarafından tasarlanmıştır.

KAYDOL

Başvurular ne zaman yapılacak?

Uygulama ve mentorluk odaklı bir girişimcilik programı tasarlandığı için tüm katılımcılara eşit destek sunabilmek adına limitli sayıda kabul alınacaktır. Bu doğrultuda, programa katılım, başvuru formadaki sorulara verilen cevapların kalitesi ve her gencin aşağıda paylaşılan kriterler doğrultusunda çektiği video ile değerlendirilecektir. Başvurular 15 Ağustos saat 17:30’a kadar kabul edilecektir.

Programın Faydaları

Programa seçilen ve her modüle tam katılan girişimciler:

1- Lüleburgaz Girişimcilik Merkezi’nde çalışma alanını kullanma hakkına sahip olacaklar.

2- “Lüleburgaz – Üniversite Girişimci Temsilcileri” seçilecekler. Her yıl programa katılan yeni girişimciler ve fikirlerle tanışma fırsatına sahip olacaklar.

3- Programın devamında, fikirlerini üniversitelerinde geliştirmeye devam etmek isterlerse mentorlarla eşleştirilerek gelişimlerine destek verilecek.

4- Demoday’da seçilen ilk üç fikir, özel ödül ile takdir edilecek.

5- Katılımcılar, Eve Geri Dönüş programındaki deneyimleri, çekilen videolar, destek sağlayan kurum ve profesyoneller ile programı tamamlama sertifikalarını CV’lerinde referans olarak gösterebilecekler.

Program Takvimi

26-27 Ağustos Çarşamba Perşembe Modül 1-2