MENU CLOSE

Elektrik Kesintisi Duyurusu!

*Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 07.12.2018 Cuma günü deplase çalışmaları yapılacağından; 8 Kasım Mahallesinin bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacaktır.

TREDAŞ Lüleburgaz Bölge Başmühendisliğinden bildirilmiştir.

Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 07.12.2018 Cuma günü, 10.00/14.00 saatleri arasında direk Deplase çalışmaları yapılacağından ilçemiz 8 Kasım Mahallesinin; Naci Arı Caddesi, Şehit Recep Savaş Sinar Sokak ve Arka Sokağın bir bölümünde 4 (dört) saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacaktır.  Çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan saatten önce hatlara enerji verilecektir.

*Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 08.12.2018 Cumartesi günü Bakım Onarım çalışmaları yapılacağından dolayı; Dere Mahallesi ve Yılmaz Mahallesi’nin bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacaktır.

TREDAŞ Lüleburgaz Bölge Başmühendisliğinden bildirilmiştir.

Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 08.12.2018 Cumartesi Günü, 09.00/12.00 saatleri arasında bakım onarım çalışmaları yapılacağından, ilçemiz Dere Mahallesinin; Set Sokak, Dere Sokak, Kürkçüler Sokak, Bahçeler 3. Sokak, Hamam Sokağın bir bölümü Ayvalı Sokak, Ayvalı 1. Sokak, Hava Sokak, Hava 1. Sokak, Ozan Sokak, Fırın Sokağın tamamı – Yılmaz Mahallesinin; Hamam Sokak, Hükümet Dokağın bir bölümü, Şehit üsteğmen Salih Seyhan Sokağın tamamında 3 (üç) saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan saatten önce hatlara enerji verilecektir.