MENÜ KAPAT

Belediyemizde staj yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine!

Başkanlığımız bünyesinde ÜCRETSİZ olarak yaz dönemi ZORUNLU STAJını yapmak isteyen  ve başvuru şartlarını taşıyan üniversite öğrencilerimiz 31/03/2020 saat 17:00’ye kadar  aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Belediyemiz Tek Masa Hizmet Birimine başvuru yapabilirler.

Değerlendirme aşamasında yalnızca zorunlu staj yapması gereken öğrencilerimiz değerlendirmeye alınacaktır.

Staj yapmak üzere başvuru yapmak, staja kabul edildiği anlamı taşımamaktadır.

Talep sayısının ihtiyaçtan fazla olması durumunda not ortalaması yüksek olan adaya öncelik verilecektir.

Başvuru tarihi 31/03/2020 saat 17:00 olup söz  konusu tarihten sonraki hiçbir başvuru dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Şartları

1-Lüleburgaz’da ikamet ediyor olmak.

2-Zorunlu staj yapması gerekiyor olmak.

3-İş ve Meslek Hastalığı Sigorta Priminin Üniversite tarafından karşılanıyor olmak.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1-Staj Başvuru Formu (Form İçin Tıklayınız.)

2-Üniversiteden stajın zorunlu olduğuna dair  ve sigorta işlemlerinin başlatıldığına dair belge

3- 1 adet vesikalık fotoğraf

4-Kimlik Fotokopisi

5-Transkript ( not dökümü)

6-Yerleşim Yeri Belgesi (Nüfus Müdürlüğü veya e-Devletten alınacaktır.)

7-İmzalı Stajyer Öğrencisi Taahhütnamesi (Taahhütname İçin Tıklayınız.)