MENÜ KAPAT

Başkan Gerenli Özel Güvenlik Haftası’nı kutladı

Belediye Başkanımız Dr. Murat Gerenli, Özel Güvenlik Haftası nedeniyle belediyemizde çalışan güvenlik personeliyle bir araya geldi.

Başkan Gerenli, güvenlik personeliyle yaptığı konuşmada: “Biz büyük bir aileyiz. Hepinizin öz veriyle çalıştığını biliyorum. Özel Güvenlik Haftası’nı kutluyor, görevlerinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Pandemi süreci başta olmak üzere hayatın her alanında fedakârca görev yapan güvenlik görevlilerimizin Özel Güvenlik Haftası kutlu olsun.” dedi.

Özel Güvenlik Haftası

Özel güvenlik hizmetlerinin yasal çerçevesini belirleyen ve 26 Haziran 2004 yılında yürürlüğe giren Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun, bu yıl 15. yılını doldurdu. Kanunun kabul edildiği 26 Haziran, Özel Güvenlik Günü ve bu hafta da Özel Güvenlik Haftası olarak ilan edildi.