MENU CLOSE

2. Tiyatro Akademi Bayramı Başladı

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında ikincisi düzenlenen Tiyatro Akademi Bayramı etkinlikleri Aşkiye – Neşet Çal Sahnesinde Lüleburgaz Çok Sesli Çocuk Korosu ile başladı.

Oldukça etkileyici bir konsere imza atan çocuklarımız konser programında şu eserleri seslendirdiler:

Merhaba (Söz-Müzik: Yıldız Mutlu Yıldız), Merdiven (Söz-Müzik: Erdoğan Okyay), Kırlara Doğru (Söz-Müzik: Ziya Aydıntan), Sevgi Çiçekleri (Söz-Müzik: İsa Coşkuner), Bir Rüyam Var Kabus Mu Yoksa? (Söz-Müzik: Yakup Aksoy Solist: Eylül Becan), Düş(Söz-Müzik: Yakup Kıvrak Solist: Bilge Duru Arabacı), La cucaracha (Meksika Halk Şarkısı), Mavi Gezegen(Söz-Müzik: Yavuz Durak Solo: Gülse Tansel Ata Doruk Avcu), Vois Sur Ton Chemin (Söz-Müzik:Bruno Coulariz), Rüzgara Saldım Renkleri (Söz-Müzik: Yakup Kıvrak), Düşlerimi Kurtarın(Söz-Müzik: Nedim Yıldız İşaret Dili: Cemre Değirmenci), Bilmece(Söz-Müzik: Yakup Aksoy Solo: Irmak Süpürgeci Islık: Mehmet Eren Çınar), İzindeyiz(Söz Müzik: Faik Canselen)

Ses ve Şan Terapisi

2. Tiyatro Akademi Bayramı programı kapsamında 18 Nisan’da Sokollu Külliyesi Eski Hamamı Belediye Meclis Binasında Şan ve Ses Terapisi Atölyesi öğrencilerinin konser programı gerçekleştirildi.